Droomt u ook van een vliegende auto?

Maak werkelijkheid van uw droom en ontdek dé manier om files te vermijden, nieuwe avonturen te beleven en ultieme vrijheid te ervaren.

Onze Nederlandse PAL-V Liberty is de eerste vliegende auto met een officiële weglicentie en we zijn in een vergevorderd stadium van luchtvaartcertificeringen. De toekomst van de vliegende auto is hier, stapt u in?

STAP IN!

Meld u aan voor een bezoek aan PAL-V via onderstaand formulier. Na uw aanmelding kunt u een tijdsslot reserveren.

Wat kunt u tijdens een bezoek aan PAL-V verwachten?

- We ontvangen u met een kop koffie/thee in onze showroom, waar u uw eerste blik alvast kunt werpen op 's werelds eerste vliegende auto.

- U krijgt een presentatie over PAL-V en de wereld van vliegende auto's. Ontdek de mogelijkheden die een vliegende auto biedt, leer over de techniek en veiligheid en stel al uw brandende vragen.

- Dan is het zo ver, stap in de PAL-V Liberty, 's werelds eerste vliegende auto, een onvergetelijke ervaring.

- PAL-V is groter dan alleen een vliegende auto, we eindigen de sessie dan ook met een bedrijfstour, van het kleine kantoor waar we ooit zijn begonnen tot onze research en productieruimtes.

Duur +- 2 uur

Flying Car Pal V Liberty Stap In 1

U zult natuurlijk veel vragen hebben...

Deze beantwoorden wij graag tijdens uw bezoek, maar hier heeft u alvast antwoord op de meest gestelde vragen!

Dat kan helaas alleen in films, in de realiteit ligt dat iets ingewikkelder en zult u altijd een aangewezen vliegveldje nodig hebben. we vertellen er u graag alles over!

Op de weg volstaat een rijbewijs-B, maar u gebruikt de PAL-V Liberty natuurlijk niet alleen om mee te rijden. Het avontuur begint pas echt in de lucht. Hiervoor zult u moeten beschikken over een Private Pilot License voor een Gyroplane, PPL (G). Deze kunt u behalen bij onze PAL-V FlyDrive Academy.

Nog niet. Natuurlijk kijkt ook PAL-V naar alternatieve aandrijfmogelijkheden, maar op dit moment zijn bijvoorbeeld batterijen simpelweg te zwaar. Gelukkig verbeterd deze techniek ieder jaar!

Tot ziens bij PAL-V