Droomt u ook van een vliegende auto?

Maak werkelijkheid van uw droom en ontdek de manier om nieuwe avonturen te beleven, ultieme vrijheid te ervaren, files te vermijden en tijd te besparen!

Onze Nederlandse PAL-V Liberty is 's werelds eerste vliegende auto met een officiële weglicentie en we zijn in een vergevorderd stadium van luchtvaartcertificeringen. De toekomst van de vliegende auto is hier, stapt u in?

STAP IN!

Meld u aan voor een exclusief bezoek aan PAL-V via onderstaand formulier. Na uw aanmelding kunt u een tijdsslot reserveren.

Wat kunt u tijdens een bezoek aan PAL-V verwachten?

- We ontvangen u met een kop koffie/thee in onze showroom op ons hoofdkantoor in Raamsdonksveer, waar u alvast een eerste blik kunt werpen op 's werelds eerste vliegende auto.

- U krijgt een presentatie over PAL-V en de wereld van vliegende auto's. Ontdek de mogelijkheden van een vliegende auto, leer over de techniek & veiligheid en stel al uw brandende vragen.

- Dan is het zo ver, bekijk de PAL-V Liberty van dichtbij en stap in 's werelds eerste vliegende auto, een onvergetelijke ervaring.

- PAL-V is groter dan alleen een vliegende auto, we eindigen de sessie dan ook met een bedrijfstour, van het kleine kantoor waar we ooit zijn begonnen tot onze research en productieruimtes.

Duur +- 2 uur

Flying Car Pal V Liberty Stap In 1

Een vliegende auto roept natuurlijk veel vragen op...

Deze beantwoorden wij graag tijdens uw bezoek aan PAL-V, maar hier heeft u alvast antwoord op de meest gestelde vragen!

Dat kan helaas alleen in films, in de realiteit ligt dat iets ingewikkelder en zult u altijd een aangewezen vliegveldje nodig hebben. we vertellen er u graag alles over!

Op de weg volstaat een rijbewijs-B, maar u gebruikt de PAL-V Liberty natuurlijk niet alleen om mee te rijden. Het avontuur begint pas echt in de lucht. Hiervoor zult u moeten beschikken over een Private Pilot License voor een Gyroplane, PPL (G). Deze kunt u behalen bij onze PAL-V FlyDrive Academy. Ook hier vertellen we u graag alles over!

Nog niet. Natuurlijk kijkt ook PAL-V naar alternatieve aandrijfmogelijkheden, maar op dit moment zijn bijvoorbeeld batterijen simpelweg te zwaar. Gelukkig verbetert deze techniek ieder jaar!

Tot ziens bij PAL-V