Ontdek de wereld van de vliegende auto

Wij zijn verheugd u een exclusieve kans te bieden om om een kijkje achter de schermen te nemen bij PAL-V. Na een introductie presentatie nemen we u mee in de wereld van PAL-V en de creatie van 's werelds eerste vliegende auto. U krijgt de unieke kans om de PAL-V Liberty van dichtbij te bekijken, een onvergetelijke ervaring!

Locatie: Raamsdonksveer
Duur: ~1,5 uur
Programma: ↓

Pal V Liberty Breda Airport 2021 9

Tijdens de introductie nemen we u mee in het ontstaan van de PAL-V en de behoefte van vele om rijden met vliegen te combineren in een voertuig. Verder krijgt u uitleg over het gebruik en ook de techniek. Onze gepassioneerde experts zullen u alles vertellen over de werking van het voertuig, de unieke combinatie van rijden en vliegen, en hoe we de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen garanderen.

Pal V 3982

Tijdens de rondleiding krijgt u de kans om onze state-of-the-art productiefaciliteit te bezoeken en te zien hoe onze vliegende auto's tot leven komen. Ons gepassioneerde team zal u begeleiden tijdens de rondleiding en u alles vertellen over de innovatieve technologie achter onze voertuigen.

Pal V 2840

Ontdek de PAL-V Liberty van dichtbij, neem plaats en laat uw verbeelding de vrije loop met de ongekende mogelijkheden. Bekijk alle details van de Liberty en ervaar hoe het is om achter het stuur te zitten!

Pal V 1264

Een droom van vele, een werkelijkheid voor enkele. Waar wacht u nog op? Kom langs en laat uw dromen werkelijkheid worden!

Vraag uw bezoek aan

Vraag uw bezoek aan via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Gelimiteerde beschikbaarheid op basis van interesse.

Anderen die een dag met PAL-V hebben beleefd

Tim Senders - Discovery 'How Do They Do It'