JOBS

In case you would like to become member of our team, we invite you to contact us and send us your CV. We are looking for people with an entrepreneurial spirit and a “hands-on” attitude. We can offer you a dynamic work-environment in a team that is determined to write history. If you want to be part of this journey, fill-out the form or send an application with your CV to:

mynewjob@pal-v.com

We currently have positions open:

Pal V Flying Car Image Quote Afbeelding

PAL-V Productie Coördinator

PAL-V zal in 2021 haar eerste voertuig uitleveren aan de klant en begint daarom nu met de inrichting van haar productie proces. Als onderdeel hiervan zijn wij opzoek naar een Productie Coördinator voor de fabriek in Raamsdonksveer. In deze functie heb je veelvuldig contact met andere afdelingen (zoals R&D, productie en inkoop) om de assemblage van het voertuig in goede banen te begeleiden. Je werkzaamheden bestaan uit het digitaliseren van werkinstructies, definiëren van product routing en kwaliteitscontroles en het inplannen van productieorders. Met een positief kritische houding verbeter en implementeer je nieuwe en bestaande processen. Daarnaast hou je toezicht op werkzaamheden in de werkplaats.

Hoe jij ons team compleet maakt

  • Je hebt minimaal een technische MBO opleiding afgerond
  • Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent gestructureerd met een oog voor detail
  • Je bent flexibel
Flying Car Pal V Liberty High End Systems

PAL-V Team Leader Electrical Systems

Als teamleider geef je leiding aan een team van 5 engineers werkend aan hardware, software en systeem integratie. Je brengt structuur aan binnen het team en in de werkprocessen, met als doel om het project planmatig en efficiënt te kunnen afronden. Wij zoeken een meewerkend voorman of -vrouw die naast de projectmatige aansturing ook inhoudelijk mee doet in het team.

Het PAL-V voertuig bevat veel elektronica en software. De elektronica bevat digitale-, analoge - en hoogvermogen schakelingen. De software is grotendeels gedistribueerde in-system software, meestal in C geprogrammeerd en bevat ook een aantal complexe regelalgoritmes. Een voorbeeld hiervan is het systeem dat de uitlaatgasemissies moet beheersen. De elektronicagroep levert ook ondersteuning bij complexe testen van mechanische systemen en bij testen op voertuigniveau.

Pal V Range

PAL-V Ontwerper Elektrotechniek

Als elektrotechnisch ontwerper ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse schakelingen die in ons voertuig gebruikt worden. De kenmerken van deze schakelingen bestrijken een groot gebied. Analoge en digitale elektronica, embedded software (vooral in C), soms hoge stromen (meer dan150 Ampere), maar soms ook zeer kleine signalen die nauwelijks te onderscheiden zijn van de ruis. EMC aspecten spelen vaak een belangrijke rol. Voorbeelden zijn: Besturingselektronica, brushless DC motoraansturing, schakelende voedingen en instrumenten. De verantwoordelijkheid begint bij het bepalen van de specificaties en bestrijkt verder het gehele ontwerp- en testtraject inclusief certificatie en seriefabricage. De elektrotechnisch ontwerper kan ook een belangrijke rol spelen bij de vaak complexe testen die uitgevoerd worden om mechanische systeemdelen te valideren. Soms zijn complexe metingen nodig met automatische besturing en datalogging.

Jouw specificaties

- Vooropleiding: HBO/WO elektrotechniek.
- Ervaring met de ontwikkeling van analoge elektronica. Goed op de hoogte van technieken om EMC aspecten vanaf het begin direct goed aan te pakken. De kandidaat moet bijvoorbeeld de rol van parasitaire capaciteiten en zelfinducties goed kunnen doorzien. De vaardigheid om analoge elektronica te kunnen ontwerpen is voor ons essentieel.
- Uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Engels.
- Ervaring met digitale elektronica en microcontroller toepassingen inclusief het programmeren daarvan.

Pal V The Story

PAL-V Embedded Systems Engineer

Als embedded systems engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van hardware en software voor diverse systemen in ons voertuig, en opstellingen voor service/diagnose aan deze systemen. De systemen worden veelal bestuurd door moderne microcontrollers, welke via een veldbus systeem onderling communiceren om een integraal geheel te vormen. Sommige van deze systemen bevatten complexe meet- en regel algoritmes, welke ontwikkeld en geverifieerd moeten worden. Hierbij is een “failure mode mindset” onontbeerlijk. Daarnaast zul je testopstellingen ontwikkelen (zowel hardware als software) om de diverse systemen bij fabricage en voor diagnose doeleinden geautomatiseerd te testen, en andere ingenieurs ondersteunen met vaak complexe testopstellingen voor mechanische onderdelen.

Jouw specificaties

- Vooropleiding: WO/HBO elektrotechniek, embedded systems of vergelijkbaar;
- Ervaring met de ontwikkeling van analoge elektronica. Goed op de hoogte van technieken om EMC aspecten vanaf het begin direct goed aan te pakken. De vaardigheid om het vaak complexe gedrag van analoge elektronica te kunnen doorzien is voor ons essentieel;
- Uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Engels;
- Ervaring met digitale elektronica en microcontroller toepassingen inclusief het programmeren daarvan.

Pal V Fly And Drive

PAL-V Powerplant Engineer

De powerplant van de PAL-V Liberty is uitgerust met twee gemodificeerde Rotax 912iS motoren (euro 95) en een speciaal voor PAL-V ontwikkelde gearbox welke zowel het vliegen als rijden bedienen. Als Powerplant Engineer ben je actief in alle facetten en fases van het ontwikkelproces; het evalueren van de van toepassing zijn de eisen/randvoorwaarden en die vertalen naar mechanische en functionele eisen. Op basis van deze eisen, met behulp van CAD, het uitdenken en detailleren van concepten in (deel)systemen, ondersteund door sterkte en/of vermoeiingsberekeningen door middel van FEM en/of handberekeningen en laten zien dat het (deel)systeem voldoet aan alle criteria.

Komende periode zullen de werkzaamheden vooral in het teken staan van compliance demon-stration door middel van het testen van prototypes met bijbehorende (complexe) testopstellin-gen en/of door het uitvoeren van analyses.

Functie-inhoud
• Ontwerpen van mechanische systemen en constructies t.b.v. de powerplant;
• Ontwerpen van testopstellingen en uitvoeren van testen;
• Opstellen van testplannen en test-, analyse- en certificatie rapporten;
• Begeleiden van suppliers.

Pal V Flying Car1

PAL-V Mechanical Engineer

Als ontwerper ben je actief in alle facetten en fases van het ontwikkelproces; het evalueren van de van toepassing zijnde eisen/randvoorwaarden en die vertalen naar mechanische en functio-nele eisen, op basis van deze eisen het uitdenken van concepten, uitdetailleren van deze con-cepten in (deel)systemen met behulp van CAD, ondersteund door sterkte en/of vermoeiingsbe-rekeningen door middel van FEM en/of handberekeningen en met behulp van FMEA laten zien dat het (deel)systeem voldoet aan alle criteria.

Komende periode zullen de werkzaamheden vooral in het teken staan van compliance demon-stration door middel van het testen van prototypes met bijbehorende (complexe) testopstellin-gen en/of door het uitvoeren van analyses.

Functie-inhoud
• Ontwerpen van mechanische systemen en constructies;
• Ontwerpen van testopstellingen en uitvoeren van testen;
• Opstellen van testplannen en test -, analyse - en certificatie rapporten.

Fly To City 2048X1152 Rev002

PAL-V Manufacturing Engineer Welding

Stalen lasdelen vormen een belangrijke deel van het voertuig. Hiervoor is een project gestart om het lassen volgens ISO 3834 te gaan invoeren. Om het projectteam te versterken zijn we op zoek naar een Manufacturing Engineer met kennis en ervaring op lasgebied. Als Manufacturing Engineer ben je actief in alle facetten en fases van het productieontwikkelproces; het evalueren van de van toepassing zijnde eisen/randvoorwaarden en die vertalen naar productie technische eisen, op basis van deze eisen het uitdenken van concepten, uitdetailleren van deze concepten in werkinstructies, (las)mallen met behulp van CAD en inspectie procedures.

Komende periode zullen de werkzaamheden vooral in het teken staan van ontwikkelen van las instructies, mallen ontwikkelen en een aantal lassers begeleiden in lasmethodekwalificatie.

Functie-inhoud
• Opstellen werkinstructies;
• Ontwerpen van (las)mallen;
• Lasmethodekwalificatie;
• Productie leiden van diverse lasdelen voor de eerste prototype voertuigen mbv een aantal lassers;
• Ontwerpers adviseren op het gebied van maakbaarheid.

Pal V Flying Car Italian Design2880X1440

PAL-V Marketing en Communicatie Stage

Een Marketing en communicatiestage van PAL-V Als onderdeel van het Marketing & Sales team pak je o.a. de volgende zaken mee op: Search engine optimization, online advertising en je gaat online op zoek naar potentiele klanten (entrepreneurs). Daarnaast verzorg je content voor social media kanalen en de nieuwsbrief en je neemt deel aan (internationale) beurzen en verricht hiervoor alle voorkomende werkzaamheden. Je wordt begeleid door de Marketing & Sales Officer en werkt samen in een klein, hecht team. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en creatieve input t.b.v. onze marketingcampagnes en activiteiten.

Hoe jij ons team compleet maakt

• Je studeert HBO Marketing, Communicatie, International Business of een andere passende opleiding;
• Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Engels;
• Je hebt affiniteit met de automotive branche;
• Je bent creatief en toont initiatief.

Lees de vacature voor alle details

Pal V Liberty Flying Car 1500Px Srgb 002

Environment Health Safety (EHS) & Facility Engineer

Als EHS & facility engineer werk je grotendeels zelfstandig. Je pakt binnen ons bedrijf alles aan wat te maken heeft met het beheren van de gebouwen, werkplekken en werkomgeving. Hiervoor heb je ook veelvuldig contact met leveranciers en collega’s om zaken in te plannen en af te stemmen. Hiernaast ga je je ook projectmatig bezig houden met de risico inventarisatie & evaluatie en het arbobeleid. Open eigen initiatief kijk jij met een positief kritische houding waar verbetering en vernieuwing nodig is en implementeer je deze. Daarnaast ondersteun je ook bij technische werkzaamheden op de werkplaats, denk hierbij aan het bouwen van testopstellingen, lassen, frezen en draaien.

Hoe jij ons team compleet maakt

  • Je hebt minimaal een technische of facilitaire mbo opleiding afgerond;
  • Je bent een bereid (en vindt het leuk) om je handen uit de mouwen te steken;
  • Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent flexibel.

We are always interested in candidates with the following profile

Engineers with broad experience in design and engineering preferably in the automotive or aeronautics sector.