Ontdek de wereld van vliegende auto's!

We dromen er allemaal van, een vliegende auto. Geen files meer, van A naar B in een rechte lijn, ultieme vrijheid en dat allemaal in uw eigen garage.

De PAL-V Liberty, 's werelds eerste vliegende auto maakt dit mogelijk! Kom eens langs voor een eerste kennismaking en ontdek de mogelijkheden van uw eerste vliegende auto!

Registreer u via onderstaand formulier.

Geen passende datum? Neem hier contact op met onze Sales verantwoordelijke en plan een persoonlijk bezoek.

Wat kunt u tijdens een bezoek aan PAL-V verwachten?

- We ontvangen u met een kop koffie/thee in onze showroom op ons hoofdkantoor in Raamsdonksveer, waar u alvast een eerste blik kunt werpen op 's werelds eerste vliegende auto.

- U krijgt een presentatie over PAL-V en de wereld van vliegende auto's. Ontdek de mogelijkheden van een vliegende auto, leer over de techniek & veiligheid en stel al uw brandende vragen.

- Dan is het zo ver, bekijk de PAL-V Liberty van dichtbij en stap in 's werelds eerste vliegende auto, een onvergetelijke ervaring.

- PAL-V is groter dan alleen een vliegende auto, we eindigen de sessie dan ook met een tour door ons Tech Centre, van het kleine kantoor waar we ooit zijn begonnen tot onze research en productieruimtes.

Duur +- 1,5 uur.